Office Comfort - distributie nationala de produse profesionale pentru igiena si curatenie
Autentificare:
E-mail:   Parola:

Cont nou    Recuperare parola

Ce facem...

Printr-o abordare profesionistă şi personalizată pentru fiecare client, pentru optimizarea serviciilor şi un control mai bun al costurilor, ne asigurăm că decizia luată de dumneavoastră astăzi este bazată pe necesităţi de consum reale.

O relaţie de parteneriat sănătoasă este aceea din care ambele părţi au de câştigat. Noi gândim o colaborare pe termen lung şi o relaţie bazată pe încredere. Prin experienţa acumulată de membrii echipei Office Comfort, putem face oricând recomandări de produse în funcţie de buget, necesităţi etc.

Orice livrare se efectuează în maxim 48 de ore, prin mijloace proprii sau prin curier. Datorită stocurilor existente, avem întotdeauna soluţii pentru a livra comenzile la timp.

Filosofia Office Comfort: Noi nu avem clienţi, ci parteneri!

Înfiinţată în 2010 ca şi companie de distribuţie produse de igienă şi sanitare, Office Comfort este acum mai mult decât atât: importator şi producător al unei game variate de produse de curăţenie şi sanitare, şi consultant pe soluţii de optimizare a consumurilor pentru acest tip de produse.

După 3 ani de ascensiune şi un portofoliu de parteneri în continuă creştere, Office Comfort este astăzi una dintre cele mai respectate companii de profil din România. La baza dezvoltarii noastre stă preocuparea constantă pentru soluţii personalizate, concepute de o echipă de consultanţi cu o corectă înţelegere a industriei şi o atitudine onestă în clădirea relaţiilor de afaceri.

La sfârşitul anului 2010, Office Comfort a atins o cantitate de peste 280 tone de hârtie distribuită. Tot în 2010 am iniţiat campanii CSR (Corporate Social Responsibility) îndreptate către şcoli şi spitale, şi ne-am continuat planul de investiţii în extinderea capacităţii de stocare şi livrare în Bucureşti. Capacitatea de depozitare a ajuns la 1000 metri pătraţi, cu un stoc de marfă lunar în valoare de aproximativ 50.000 euro.

Tot în 2010 am devenit importator a liniei de dispensere Losdi din Spania, iar din 2011 şi importator al brandurilor Celtex, Lucart şi Eurocarta – producători de hârtie din Italia.

În 2012 am dezvoltat un parteneriat cu Federaţia Română de Rugby - un sport insuficient prezentat de către mass-media din România.

Suntem importatori de hârtie ecologica Lucart şi încercăm să convingem cât mai mulţi parteneri de utilitatea folosirii acestui tip de produse. Sunt alături de noi deja OTP Bank, Prima TV, Laurus Medical şi alţii.

Împreună cu partenerii noştri de la diferite ONG-uri am fost alături de copiii de la Centrul de Plasament Periş, de familiile nevoiaşe din Periş, de Şcoala Generală din Popeşti Leordeni, de Primăria Periş.

Obiectivul companiei Office Comfort este acela de a pune la dispoziţia partenerilor săi experienţa şi cunoştinţele acumulate în domeniul serviciilor de curăţenie, pentru a contribui la alegerea şi definitivarea unor decizii perfect adaptate nevoilor reale ale partenerului.

Misiunea:

Să construim soluţii viabile de optimizare a costurilor, în beneficiul calităţii serviciilor.

Viziunea:

Nu ne dorim clienţi, ci ne dorim parteneri!

Valorile:

Cunoaşterea deschide posibilităţi.

Integritatea ne face să punem nevoile clienţilor pe primul plan.

Comunicarea conduce la acţiuni potrivite.

Flexibilitatea permite găsirea soluţiilor perfecte pentru probleme specifice.

Încrederea se construieşte în timp.

Echipa Office Comfort

La Office Comfort credem că, acţionând ca o echipă, putem să ne simţim bine în timp ce lucrăm şi să le fim de folos partenerilor nostrii. Combinând experienţa practică cu datele de piaţă, echipa Office Comfort se pregăteşte continuu pentru a răspunde cerinţelor în continuă schimbare ale pieţei şi pentru a oferi servicii personalizate fiecărui partener. Nu suntem o echipă numeroasă, dar suntem o echipă unită. Fluctuaţia de personal în cadrul companiei este sub 10%.

Printre partenerii Office Comfort care au încredere în serviciile noastre se numără şi: Unicredit Bank, Unicredit Leasing, Otp Bank, Laurus Medical, Allstom, Avitech, SBS Broadcasting Media, Radio XXI, FRF, FRA, Pentacon, Isovolta, IPSO, Eneria, Hollywood Multiplex, Whirpool, FCG & More, Excel, Ardaf.
Copyright © 2009-2012 Office Comfort
Designed by MediaTeam